Een originele en goed gebalanceerde bierkaart trekt zowel bierliefhebbers als occasionele bierdrinkers aan. Een aantrekkelijke bierkaart bevat zowel gevestigde waarden als (nieuwe) bierparels, die voor veel mensen nog te ontdekken zijn.
Steeds vaker zien we bier in plaats van wijn als een begeleider van gerechten aan tafel. Door haar veelzijdigheid op vlak van smaak, geur en kleur bestaat er voor elk gerecht de ideale bierpairing.
Het basisprincipe van foodpairing is het combineren van bier en gerecht zodat beiden elkaar kunnen aanvullen en versterken. We gaan steeds op zoek naar een brug tussen bier en gerecht, dit kan door te associĆ«ren (overeenkomsten in bier en gerecht zoeken) of door te contrasteren (dit geeft vuurwerk…!) op vlak van smaak, aroma en textuur.
Wil je je klanten in jouw horecazaak ook een optimale bierbeleving bezorgen, dan kijken we samen om je bier- en/of menukaart op punt te stellen, al dan niet met foodpairing.